dalsi-gran-turismo-prijede-do-dvou-let
Novinka Další Gran Turismo přijede do dvou let

Další Gran Turismo přijede do dvou let

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 9. 2013 08:12
Reklama

Přestože se teprve čeká na Gran Turismo 6, které vyjde na starou generaci Playstation šestého prosince, samozřejmě se již spekuluje o jeho nástupci. Na Tokyo Game Show se k tomu vyjádřil člověk nejpovolanější. Šéf autorského Polyphony Digital Kazunori Yamauchi uvedl, že nový díl závodního simulátoru, který se pravděpodobně bude jmenovat Gran Turismo 7, vyjde za rok či za dva.

Další Gran Turismo přijede do dvou let
i Zdroj: Hrej.cz

Velmi by se tak zkrátila obvyklá doba vývoje, nastavená již šestkou, která letos vychází relativně krátce po pětce, přesněji řečeno po třech letech. Přitom třeba čtvrtý a pátý díl od sebe dělilo rovnou pět roků. Co se týče vydání sedmičky, pořád jde ale jen o spekulace a o základní výhled. Pokaždé když totiž Yamauchi mluví o termínech, je lepší si každý přeložit jako "do na zimy". Dokud nezazní jasné datum, má Yamauchi prostor pro manévrování a ze dvou let se klidně mohou stát čtyři či pět. Ostatně, nebylo by to poprvé. Vždyť GT5 vyšlo s dvouletým zpožděním.

Přestože by sedmička měla technicky vycházet z šestky, půjde o zcela plnohodnotný díl, nikoliv jen o HD upgrade. Známé jsou totiž Yamauchiho kladné výroky na adresu hardwaru PS4, pochvaluje si zejména paměťový výkon, čehož by GT7 mělo využít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama