gta-online-bude-mit-mikrotransakce
Novinka GTA Online bude mít mikrotransakce

GTA Online bude mít mikrotransakce

Marek Švrkala

Marek Švrkala

26. 9. 2013 10:51 1
Reklama

V úterý šlo o spekulace, dnes už máme potvrzené informace. Ano, GTA Online skutečně bude nabízet miktrotransakce, což Rockstar nakonec oficiálně potvrdil v obsáhlém blogovém příspěvku. Společnost také ujistila fanoušky, že nakupování za skutečné peníze rozhodně nebude nutností.

„Můžete rychle vydělat herní měnu vysoce ziskovými aktivitami, jako je soupeření v pouličních závodech, loupeže nebo přepadávání obrněných vozů. Pokud se ale chcete rychle sebeuspokojit, je možné nakupovat za skutečné peníze,“ napsal zástupce Rockstaru. Zatím byly zveřejněny ceny herní měny pouze v britských librách.

- $100,000 Red Shark Cash Card – £1.99
- $200,000 Tiger Shark Cash Card – £3.49
- $500,000 Bull Shark Cash Card – £6.99
- $1,250,000 Great White Shark Cash Card – £13.49

Herní ekonomika GTA Online by měla být vybalancovaná. „Hra a její ekonomika byla nadesignována tak, aby si valná většina hráčů nemusela kupovat další herní peníze. Žádné platební brány nebudou narušovat plynulost hraní. Nemusíte platit skutečné peníze, abyste získali auta, zbraně nebo oblečení, pakliže ale budete chtít, můžete je získat trochu rychleji,“ upřesnili tvůrci, k čemu vaše peníze vlastně poslouží.

Ekonomika multiplayeru a single-playeru přitom bude oddělena. „Většina hráčů získá peníze v Online módu daleko rychleji než v příběhovém módu,“ upozornil Rockstar v článku, který rozhodně stojí za přečtení. Dozvíte se v něm také, jakých úprav se GTA Online dočká v době po vydání a jak mají priority dalšího vývoje multiplayeru určovat fanoušci.

Lidé z Rockstaru očekávají, že po spuštění, které je naplánováno na 1. října, bude o GTA Online obří zájem. Hráči se pak budou muset smířit s různými komplikacemi. „Připravte se na typické porodní bolesti online her, může docházet k bláznivých bugům, padání hry a setkání s herními prvky, které ještě potřebují vyladit. To je u masivních open-world her nevyhnutelné. Budeme vše pečlivě monitorovat a dělat všechno možné, abychom problémy vyřešili co nejdříve. Proto potřebujeme vaši pomoc a ohlasy,“ oznámil Rockstar a my se už nemůžeme dočkat 1. října, kdy se GTA V online patche dočká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama