chcete-si-zahrat-gta-online-smula
Novinka Chcete si zahrát GTA Online? Smůla!

Chcete si zahrát GTA Online? Smůla!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 10. 2013 19:00 9
Reklama

Celý den se nás ptáte na GTA Online, kdy sepíšeme dojmy, kdy si ho zahrajeme v živém streamu... Na tyto a další otázky ale máme jen velmi neurčitou odpověď, protože jsme GTA Online ještě nehráli. Ne tak, jak by si vývojáři z Rockstaru představovali.

I přes to, že na problémy upozorňovali předem, šlo jen o přátlesky formulovanou snahu sdělit hráčům, že se kvůli náporu a neutuchajícímu zájmu ostatních v prvních dnech zřejmě vůbec nepřipojí ke hře. Čekací doba se natahuje k desítkám minut, někteří se nedostanou přes hlavní obrazovku a navíc se strhla poměrně velká lavina nadávek na to, že se hráči na X360 dočkali zpřístupnění Online dřív než hráči na PS3. Vývojáři se v tomto bodu ale brání a zdůrazňují, že načasování vydání updatu bylo jen a pouze v rukou Sony, resp. Microsoftu, proto není třeba za touto skutečností hledat žádné konspirační teorie. Na druhou stranu alespoň potěší, že oproti předchozím předpokladům je "odemykací" update velký cca 40 MB.

Na každý pád jsme hodně zvědaví na to, jaké dosavadní zkušenosti máte vy, podělte se s námi v komentářích, třeba si společně ukrátíme dobu, než nás samo GTA pustí do hry!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama