vime-kdy-se-spusti-beta-destiny
Novinka Víme, kdy se spustí beta Destiny

Víme, kdy se spustí beta Destiny

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 10. 2013 18:37
Reklama

Společnosti Activision a Bungie dnes potvrdily, že na začátku příštího roku spustí uzavřenou betaverzi očekávané akce Destiny. Dočkají se jí majitelé konzolí PlayStation 3, PS4, Xbox 360 a Xbox One, kteří si hru předobjednají u vybraných prodejců. České obchody bohužel v nabídce na stránkách Destiny chybí, a tak bude pro naše hráče obtížné se do bety dostat. Je ale možné, že ji Bungie později zpřístupní i volněji. Vždyť hra možná vyjde až v druhé polovině příštího roku.

V betě si hráči budou moci projít různorodou ukázku hlavních aktivit ze hry. „Nepochybujeme o tom, že Destiny je nejen skvělá akční hra, ale další ohromná zábavní značka. To znamená, že do kolosální betaverze Destiny vložíme všechnu naši kreativní podporu a zkušenosti ve vytváření velkých značek. Fanoušci se mohou na příští rok hodně těšit,“ uvedl šéf Activisionu Eric Hirshberg a my můžeme přitakat, protože se skutečně hodně těšíme. Vždyť Destiny má přinést jedinečný akční zážitek.

U příležitosti oznámení o betaverzi pak tvůrci vypustili nový dramatický trailer, v němž se podíváte na měsíc, kde se ukrývá jedna z nepřátelských ras.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama