vsude-bude-batman-varuje-warner-bros
Novinka Všude bude Batman, varuje Warner Bros

Všude bude Batman, varuje Warner Bros

Ondřej Švára

Ondřej Švára

17. 10. 2013 07:38
Reklama

Gigant Warner Bros hodlá vyvážit budoucí nákupní šílenství po Xboxu One a PS4. Zapomeňte prý na next-gen konzole, jednu z největších reklamních kampaní zábavního průmyslu chystá na letošní Vánoce právě Warner a to na starogenerační hru! Nepůjde samozřejmě o nic menšího než o nový díl Batmana s podtitulem Arkham Origins.

Warner tají, kolik do kampaně investoval, ale v jejím rámci bychom měli batmana vidět opravdu všude. Vydavatelství chystá megalomanské třítýdenní vstupy do televize, s nimiž se upoutávka na hru objeví například při Premier League, dále Warner uspořádá mezinárodní soutěže, setkání, VIP drinky a pochopitelně firma přichystala i velkou reklamu v multimediálním prostoru. Něco nám říká, že Arkham Origins bude přesně tou hrou, které mají podstatně vyšší náklady na marketing než na samotnou výrobou.

Warner se pochopitelně musí snažit zmasírovat veřejnost, neboť první dvě hry si na sebe ušily bič jako žádné jiné. Arkham Asylum i Arkham City se v průměrném hodnocení na Metacritics dostaly nad hranici devadesáti bodů, což tvůrce zavazuje k nutnému zopakování úspěchu. Nervozity je o to víc, že novinku stvořilo namísto Rocksteady franšízové studio Warner Bros Montreal. A co vy? Těšíte se na nového Batmana?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama