Destiny na PC jen tak nehrozí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny na PC jen tak nehrozí

Destiny na PC jen tak nehrozí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 11. 2013 18:22 6
Reklama

Mnozí z vás i nás jistě stále doufají v to, že se v Bungie umoudří a přinesou své Destiny i na stolní počítače. To je však nejisté, a nejen to – po posledních informacích od studia stojícího za sérií Halo to dokonce vypadá, že je téměř jisté, že Destiny na PC v dohledné době nedorazí vůbec.

Komunitní manažer Eric Osbourne v rozhovoru pro IGN tvrdí, že je to vlastně jen a jen pro dobro věci (jak jinak, že?), jelikož Bungie není natolik velké studio, aby si mohlo dovolit vývoj na a podporu pro celou řadu platforem. A ruku na srdce, PC umí být tou nejproblematičtější z nich.

V Bungie chtějí především dosáhnout skvělé hry, vyladěné a zážitku hodného následování ostatními studii. Autoři se však bojí, že pokud by roztříštili svojí pozornost na vývoj pro větší počet zařízení, tak by mohlo zkrátka a dobře dojít k úlevám na výsledné kvalitě.

Ovšem, vyloučeno prý není nic. Jen je třeba přijmout krvavou cenu v podobě čekání a tichého závidění všem konzolistům. PC verze prý sice vyvíjená není a v nejbližší době nebude, jestli je ale verze pro stolní počítače hudbou budoucnosti, to v Bungie odmítli vyvrátit.

Naděje umírá poslední, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama