GTA Online dostává nový patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA Online dostává nový patch

GTA Online dostává nový patch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 11. 2013 17:15 1
Reklama

GTA Online dostává vytoužený a mnohými hráči snad až vymodlený patch. Ten je k dostání na PlayStation 3 i Xbox 360 již v těchto dnech a PC verze, no… slov snad ani raději netřeba. Patch s číslovkou 1.05 přináší vymodlené opravy chyb, které zraňovaly hráče na tom nejcitlivějším možném místě – mohlo docházet ke ztrátě jejich vypiplané postavy.

Pokud jste tedy jako mnozí ostatní přišli o pěstovanou postavu jen proto, že hra nefungovala tak, jak měla, tak nyní můžete začít pomalu slavit. A hlavně vesele a beze strachu ukládat.

A vedle toho také smíte otvírat i lahve šampaňského, pokud jste do hry nakročili ve dnech následujících problémové vydání online části hry. V takovém případě se totiž nyní můžete těšit na tučnou výplatu – Rockstar začíná vyplácet první část ze slibovaného půl milionu (virtuálních) dolarů pro všechny, kterým hrozilo poškození zážitku vinou zpackaného startu.

Peníze jsou jistě milou odměnou všem trpělivým, nicméně nejednoho hráče jistě zamrzí, že takto zásadní update přichází až takovou dobu po vydání hry, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama