Diablo 3 neustále získává nové hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo 3 neustále získává nové hráče

Diablo 3 neustále získává nové hráče

Ondřej Švára

Ondřej Švára

8. 11. 2013 07:48
Reklama

Blizzard slaví. Právě se pochlubil, že Diablo 3 prodalo už čtrnáct milionů kopií. To je slušná cifra na počítačovou hru, která dostala své konzolové porty až letos v září. Přitom po celou dobu, co je na PC, zvedala svůj prodej rovnoměrně. Jen za uplynulých dvanáct měsíců uvítala ve svém světě další čtyři miliony hráčů.

Každopádně šéf Blizzardu Mike Morhaime řekl, že je spokojen i s tím, jak si hra vede na konzolích. Přesná čísla však do placu nedal. Vzhledem k tomu, že Diablo 3 se opravdu prodává rovnoměrně, je asi ještě brzo něco hodnotit.

Hezké výkony hry dodávají Blizzardu sebevědomí i v otázce budoucího portu Diabla pro konzoli Playstation 4. Ten vyjde někdy v příštím roce. Přesné datum ještě neznáme.

Blizzard již ale také v létě oznámil vývoj prvního většího datadisku s názvem Reaper of Souls, které představí zcela novou bojovou třídu nazvanou Crusader. Bude to akčně naladěný těžkooděnec. Reaper of Souls samozřejmě bude obsahovat i další vylepšení, například bohatší loot a nové možnosti v levelování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama