D3:RoS bude mít na PS4 exkluzivní prvky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka D3:RoS bude mít na PS4 exkluzivní prvky

D3:RoS bude mít na PS4 exkluzivní prvky

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 11. 2013 13:53
Reklama

Current-gen konzolová verze Diabla III se pomerně povedla, ale v porovnání s PC verzí byl její obsah prakticky totožný. PS4 titul chce nabídnout něco navíc, co by mělo přitáhnout ke hře hráče, kteří doposud svodům Pána hrůzy odolávali, ale i nalákat k návratu, kteří už hru zkusili na jiných platformách.

PS4 verze Diabla III: Reaper of Souls nabídne kromě již zmíněného full HD, 60 fps a transferu postav z PS3 a samozřejmě lepší grafiky, kratších nahrávacích časů a vyšší hustoty nepřátel i jisté sociální prvky. Ultimate Evil edice umožní hráčům posílat skrze PS4 mail system svým přátelům bonusový předmět, který se objeví kdykoliv naleznou Legendary item. Matthew Berger, level designer Diabla III, popsal jak bude darování bonusových předmětů fungovat takto: "Běhám okolo, zabíjím příšery a padne mi Legendary předmět - ozve se super zvuk, záblesk světla - a otevře se krabička s dárkem. Je na ní napsáno 'dárek pro Michaela'. Seberu ji a pošlu ji Michaelovi z friend listu." Darovaný předmět bude buď také Legendary nebo Rare a bude ho moci používat ta Michaelova postava, která dárek otevře. Berger vysvětlil, že tímto Blizzard chtěl navodit pocit, že hráči částečně hrají společně i přesto, že nejsou společně v instanci.

Mnohem zajímavěji však zní další prvek Ultimate Evil edice na PS4 nazvaný Avenger Kills. Pokud hráče X zabije nějaká příšera, může se stát, že vyleveluje a teleportuje se pryč speciálním portálem. Tato příšera se pak objeví ve hře u někoho z jeho přátel. Její příchod naznačí setmění oblohy a varování, že se příšera objevila, avšak s novým titulem - Zhouba Hráče X. Pokud se hráčovi Y podaří tuto příšeru zabít a pomstít tak smrt hráče X, oba dostanou zvláštní odměnu. Pokud však hráč Y neuspěje a také podlehne, příšera se teleportuje pryč za dalším cílem, dalším hráčem. Příšera může takto cestovat celým friend listem a postupně vylevelovat na poměrně vysokou úroveň...

Mezi dalšími novinkami v PS4 verzi nalezneme podporu touchpadu pro navigaci v inventáři a možná i podporu PS Vita Remote Play, na které ale zatím v Blizzardu pracují a není jisté, jestli se jí titul dočká kvůli nižšímu rozlišení handheldové konzole. Vydání Ultimate Evil edice Diablo III: Reaper of Souls pro PS4 můžeme očekávat se zpožděním za PC verzí, ale ani o jednom datu se Berger konkrétněji nevyjádřil.

Sledujte i nadále náš speciál z BlizzConu 2013 s pravidelnými aktualizacemi až do skončení akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama