PS4 představuje UI a další launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS4 představuje UI a další launch trailer

PS4 představuje UI a další launch trailer

Erik Omar

Erik Omar

15. 11. 2013 09:08
Reklama

Od 5:00 našeho času jste mohli sledovat zahájení prodeje PS4 v USA. My v ČR si sice ještě nějaký ten pátek počkáme, to však neznamená, že bychom neměli přístup k launchovým materiálům. Jestli tedy mate chuť nahlédnout do tajů uživatelského rozhraní nové konzole od Sony nebo zhlédnout libový sestřih launchových i připravovaných her, pokračujte dále.

V prvním videu nám VP Sony Eric Lempel ukáže, jak vypadá interface nové konzole. Dozvíte se tak např. jak sledovat živě streamované herní dýchánky vašich přátel, kde si koupit a stáhnout nejnovější hry a filmy nebo jak pomocí screenshotů či krátkých zpráv interagovat s online kamarády.

Druhé video je pak o mnoho živější a ve svižném sestřihu představuje většinu oznámených her. Kromě launchových jistot tak uvidíte i hlavního hrdinu z InFamous: Second Son (21. března 2014) nebo hackera Aidena Pearce z akce Watch Dogs.

Pokud jste dnes vstávali později a zajímá vás, jak vypadala launchová show, zamiřte sem. My jen připomeneme, že jsme se dočkali potvrzení next-genového Uncharted, o kterém se dozvíte více v předešlé novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama