Autor Ica by rád udělal zombie hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autor Ica by rád udělal zombie hru

Autor Ica by rád udělal zombie hru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 11. 2013 14:55 1
Reklama

Ico a Shadow of the Colossus, dvě modly nestandardního proudu pro PlayStation 2 mají kromě netradiční hratelnosti, absolutoria od nás a snad až uměleckého přístupu ještě jednoho společného jmenovatele – autora jménem Fumito Ueda. A všichni jeho her znalí již netrpělivě očekávají The Last guardian, nyní však vyplouvají na povrch spekulace o tom, kam Fumito zaměří svojí pozornost příště.

A spekulace, ač jsou krajně divoké, přitom nemusí být ten správný výraz – Fumito je totiž v rozhovoru pro magazín Edge rozvířil sám. Rád by se prý totiž někdy ve své budoucnosti podíval na shnilý zoubek zombiím.

Síla, co říkáte? A co by tak přetěžovanému tématu mohl Fumito vlastně nabídnout? Jiný přístup k UI, technologii snímání pohybu a ovládání hlavní postavy. A samozřejmě nesmí chybět popis osoby podtrhnutý řádnou dávkou lyriky – jak jinak.

A nejen to, zájem má o vytvoření titulu, který bude nenáročný na hardware a soustředí se na dotykové ovládání. Řeč tedy může být o Nintendu 3DS, tabletech, nebo Vitě, jež dává největší smysl vzhledem k vazbám na japonskou Sony.

Tak co vy na to, dali byste si říci lyrické básni v zajetí zelených mozkožravých démonů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama