Bude mít Uncharted 4 kooperaci?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude mít Uncharted 4 kooperaci?

Bude mít Uncharted 4 kooperaci?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 12. 2013 18:51 2
Reklama

Další hra studia Naughty Dog bude obsahovat kooperativní režim – nakolik je toto pro vás překvapením, o to se podělte v diskuzi, společně se však podívejme na holá fakta. Studio nabírá vývojáře ve velkém – „půjčili“ si například Corrinne Yu z týmu stojícím za Halo 4, další pak aktivně hledají.

Dříve čistě na singleplayer zaměřené studio tak očividně chce rozšířit své portfolio o titul s nabídkou kooperace – naznačují to nabízené volné pozice, mezi nimiž figuruje designér kooperačního režimu. A nejen to, pozice vyžaduje zkušenosti s 3rd person akcemi – že by se tedy jednalo o tolikrát naznačený čtvrtý Uncharted? Však už náš vlastní archiv novinek naskýtá dostatek zpráv a spekulací, například zde, zde, zde a zde!

Spekulace herní však nechme zatím stranou a podívejme se na další novinku týkající se studia Naughty Dog. Tou je připravovaný film dle perfektního The Last of Us. Tedy, snad. Zatím víme jen to, že společnost Sony si zaregistrovala značku, jež má potenciál něco napovědět. Pro úplnost již jen dodáme, že se jedná o doménu TheLastOfUsMovie.net

Šli byste na takovouto Ellen do kina, nebo snad raději ne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama