Mrkněte na první screen z H-Hour
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mrkněte na první screen z H-Hour

Mrkněte na první screen z H-Hour

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 12. 2013 15:18
Reklama

Duchovní nástupce série SOCOM, jímž je hra H-Hour: World's Elite, se dočkal prvního screenshotu. Objevil se na oficiálním diskuzním fóru studia Special Operations Forces, které novou akci chystá.

„Celá řada lidí věnovala tomuto projektu spoustu práce. Jsem potěšen, že vám s rozstřesenými prsty mohu ukázat první screenshot. Bez podpory komunity bychom to nedokázali. Děkujeme vám, vážíme si toho,“ napsal jeden z tvůrců. Propojení s komunitou nezdůrazňoval jen tak – hra totiž byla zafinancována pomocí crowdfundingu, když se na Kickstarteru letos v červenci vybralo 250 tisíc dolarů.

Více než 2500 přispěvovatelů přilákal David Sears, kreativní ředitel několika dílů série SOCOM pro PlayStation 2, na taktickou, týmovou válečnou akci zaměřenou na multiplayer. Hra pro PC a PlayStation 4 má obsahovat minimálně šest map, čtyři módy a komunitní funkce podporující kooperaci.

Důležitá je také filozofie tvůrců, kteří kladou důraz na to, že kulky jsou smrtelné. H-Hour tak sází především na realističnost, a ne na obří výbuchy a epické scény jako některé konkurenční tituly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama