No Man's Sky je překvapením z VGX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky je překvapením z VGX

No Man's Sky je překvapením z VGX

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

9. 12. 2013 10:29 2
Reklama

Zřejmě nejzajímavějším odhalením z letošního předávání videoherních cen VGX je ambiciózní průzkumná hra No Man's Sky. Nezávislé čtyřčlenné studio Hello Games představilo během přenosu svůj titul, který určitě potěší všechny hráče, co sní o prozkoumávání hlubokého vesmíru, vzdálených planet, jejich povrchu, atmosféry i podmořského života.

Veškeré prostředí bude ve hře náhodně a postupně generované. Pásy asteroidů ve vesmíru, pozice planet v soustavách, povrchy jednotlivých vesmírných těles i jejich fauna a flóra. Při objevení zajímavé planety bude možné na ní přistát, vylézt ze své lodě a prozkoumávat lesy, pláně, pouště, hory pěkně po svých. Podmořský svět plný rybovitých živočichů a chaluh půjde taktéž navštívit, zda ve skafandru nebo v obojživelné lodi ještě není známo. Každopádně ne všude bude hráč na vrcholu potravního řetezce a je možné, že pokud si nebude dávat pozor, může ho někdo (nebo něco) na neznámých planetách sežrat.

Navíc tvůrci do hry přidali MMO prvky, a proto se v No Man's Sky dá objevovat nekonečný vesmír bok po boku s ostatními hráči. Není jisté kdy a na jaké platformy bude hra vydaná, ale z tweetu Shahida Kamal Ahmada, manažera rozvoje obchodu v Sony, lze odtušit, že hra minimálně vyjde na PS4.

Podívejte se na úžasný trailer (v 1080p) vytvořen ze záběrů v samotné hře:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama