Patch 1.07 pro Killzone vylepší MP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch 1.07 pro Killzone vylepší MP

Patch 1.07 pro Killzone vylepší MP

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 12. 2013 10:06
Reklama

PlayStation 4 exkluzivní FPS Killzone: Shadow Fall včera dal hráčům k Vánocům obsahově velký patch 1.07, který se zaměřuje především na vylepšení herního zážitku z multiplayeru, který, jak si možná vzpomenete, Jirka ve své recenzi zmínil jako poměrně povedený.

Největší peckou je přidání in-game voice chatu, který si hráči prakticky vyprosili. Tato možnost není defaultně zapnutá, je třeba ji neprve najít v nastavení. Společně s voice chatem přichází možnost utišit určitého hráče. Také přibyly odkazy do PS Store na stáhnutí zvukových DLC balíčku, kterými si hráči mohou upravit vlastní postavu.

Mezi dalšími novinkami nalezneme možnost zapnutí schématu pro barvoslepé hráče, upravení Remote Play možnosti s PS Vita, možnosti nastavení Warzones společně s vysvětlením pro nováčky, o co se vlastně jedná, a další drobné úpravy jak singleplayeru, tak multiplayeru. Kompletní seznam si můžete přečíst na stránkách Guerrilla Games.

Patch 1.07 pro Killzone vylepší MP
i Zdroj: Hrej.cz

Společně s patchem také tvůrci vydali krátké video Q&A s hlavním tvůrcem hry, Stevenem ter Heidem, které si můžete přehrát pod článkem a tématické Vánoční přáníčko :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama