Mr. Freeze míří do Arkham Origins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mr. Freeze míří do Arkham Origins

Mr. Freeze míří do Arkham Origins

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 1. 2014 09:17 1
Reklama

Těsně před tím, než jsme mohli zamávat roku 2013, slibovali vývojáři z herní divize Warner Bros. speciální překvapení související se hrou Batman: Arkham Origins. Pokud dění kolem hry sledujete, muselo vám být jasné, že půjde o nové příběhové DLC a detaily vypadají poměrně zajímavě. Pokud navíc patříte k fanouškům postavy Mr. Freeze, budete spokojení dvojnásob.

Právě kolem něj se totiž bude z největší pravděpodobnosti točit nová příběhová epizodka, ačkoliv vývojáři zatím nic oficiálně nepotvrdili. Na druhou stranu, obrázek sochy, která drží ledové srdce a sama je ledem pokryta, je více než výmluvný. Pokud nejste s příběhem Mr. Freeze (dříve doktora Vitora Friese) obeznámeni, pak byste měli vědět něco o jeho manželce Noře, která trpí dosud nevyléčitelnou nemocí, a proto se ji rozhodne Friese zmrazit v kryokomoře, dokud lék nenajde. Aby toho ledu nebylo málo, i on sám musí nosit kryogenický oblek, a to kvůli nehodě, která se mu přihodila během předchozích snah vyléčit svou milou. Mrazivé kombo pak samozřejmě dotváří jeho ikonická zbraň, pomocí které zmrazuje všechno a všechny.

Uvidíme tedy, jakou část Freezova příběhu si vývojáři vyberou, zajímavé by bylo sledovat jeho přerod ze zoufalého manžela do nevypočitatelného šílence s ledovou zbraní, na detaily ale musíme počkat.

Mr. Freeze míří do Arkham Origins
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama