Sledujte trailer k DLC ke CoD Ghosts
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte trailer k DLC ke CoD Ghosts

Sledujte trailer k DLC ke CoD Ghosts

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 1. 2014 14:52
Reklama

Call of Duty: Ghosts je mezi námi již nějaký ten pátek, a to neznamená nic jiného než prostý fakt, že se hra již mnohým může začít zajídat. Autorům tedy nezbývá než odstartovat novou DLC sezónu další CoD hry.

A kdoví, třeba právě tyto balíčky budou mít za následek to, že to nakonec nakopne prodeje hry tam, kde dle představ vydavatele být měly (byť hra dokázala i přesto utržit ve velmi krátkém čase celou miliardu dolarů).

Nechme ale stranou spekulace nad tím, zda bude zpětně aktuální díl série bude úspěšný či nikoliv, a pojďme se podívat na obsah prvního z balíčků. Ten nese název Onslaght a přinese předně čtveřici menších až středních map. Ty se jmenují Fog, kde si lze zahrát i za kultovního filmového zabijáka se sekyrou, Mika Myerse, dále zde máme Bayview, Containment a konečně Ignition, jež vychází z mapy Scrapyard pro Modern Warfare 2.Dále se můžete těšit na jednu útočně-odstřelovací pušku a konečně mód Extinction a jeho první epizodu, ve které budete pátrat v Aljašské krajině po původu emzácké invaze. A střílet, samozřejmě, na to nesmíme zapomenout!

Inu, je na čase tasit šrajtofle i karty. Naskočíte hned, nebo si snad počkáte?

Například na to, až se k vám dostane nějaká ta nová konzole? Ať tak či onak, nenechte si ujít trailer představující tent přídavek v detailu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama