No Man's Sky povodeň nezdrží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky povodeň nezdrží

No Man's Sky povodeň nezdrží

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 1. 2014 21:52
Reklama

Silné bouřky, které se o Vánocích přehnaly přes Velkou Británii, mimo jiné zasáhly studio Hello Games, jež si nedávno získalo popularitu díky procedurálně generované hře No Man's Sky. Ta byla oznámena na udílení cen VGX, kde se stala příjemným překvapením.

Mnoho hráčů se tak na No Man's Sky těší a my pro ně přes živelnou pohromu máme dobrou zprávu. Vývoj hry by povodněmi neměl být zásadně ovlivněn. Studio sídlící v Guilfordu ale přesto schytalo velkou ránu. „Mrknutím oka jsme ztratili naše PC, notebooky, vybavení, nábytek a dev-kity a zdá se, že naše pojišťovna nám škody nezaplatí. Je to nejisté. Nechci ani říkat, jaké je hodnota toho, co jsme ztratili. Je to strašné a zřejmě by to zaplatilo menší hru,“ napsal na blogu Sean Murray, šéf studia Hello Games.

Část týmu se přesunula do stísněných dočasných kanceláří, část zůstává doma – všichni ale znovu pracují naplno. „Hra se neopozdí! Občas bych chtěl být v depresi a povalovat se, to ale není možné, když jste obklopeni takovýmto týmem. Jsou doslova nezastavitelní. Pokud jsme ztratili nějakou práci, nahradíme ji. Ukradneme dev-kity. Budeme pracovat na lodi. Prostě uděláme cokoli bude potřeba (ve skutečnosti nebudeme krást... možná :),“ uzavřel pozitivně vývojář, který také zmíníl, že studio aktuálně nechystá kampaň na Kickstarteru. Namísto toho mají hráči studio Hello Games podpořit koupí některé z her arkádové série Joe Danger.

No Man's Sky stále nemá stanovené datum vydání, jsme ale rádi, že se tvůrci na vývoj opět naplno vrhli a my se tak můžeme těšit na atraktivní otevřený svět a mnoho planet k prozkoumání, které má tento kousek nabídnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama