Mrkněte se na vylepšenou Laru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mrkněte se na vylepšenou Laru

Mrkněte se na vylepšenou Laru

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 1. 2014 16:25 4
Reklama

Ctitelé archeoložky Lary Croft se na konci ledna dočkají finální edice loňského prequelu série Tomb Raider. Nová edice by napínavé dobrodružství měla přenést do next-genu. Ptáte se, co to bude znamenat? Právě na to odpovídá čerstvý vývojářský deníček.

V něm uvidíte, že se opět promění hlavní hrdinka. Vzhled Lary by měl být opět o poznání realističtější, a to hlavně oproti původním konzolovým verzím. Lara tak bude mít hezčí obličej, kštici a také kůži, kterou bude přesněji pokrývat krev, bahno nebo pot. Vlastní fyziku pak dostanou zbraně a také další předměty, jež Lara nosí. Vše uvidíte přímo názorně na přiloženém videu, takže je podrobnější komentář zbytečný.

Definitive Edition naopak nepřinese zásadní novinky, co se týče hratelnosti nebo příběhu. „Rozhodli jsme se, že vezmeme příběh, s nímž jsme spokojeni a který se dobře hraje, a přetvoříme jej do vyšší vizuální kvality. O přidání nového obsahu jsme diskutovali, ale došli jsme k závěru, že jsme spokojeni s tím, co už jsme udělali. Právě to chceme přenést na next-gen konzole,“ prohlásil pro CVG výkonný producent Crystal Dynamics Scot Amos.

Tvůrci si tak raději nové nápady ponechají pro pokračování, které už je ve vývoji. Pomáhá mu i fakt, že Tomb Raider se přes dřívější nejistotu nakonec zaplatil. „Mohu vám sdělit, že rozhodně jsme v černých číslech. Vyděláváme a uspěli jsme komerčně i u kritiků,“ potvrdil Amos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama