Herní pecky na PS+ v únoru potvrzeny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní pecky na PS+ v únoru potvrzeny

Herní pecky na PS+ v únoru potvrzeny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

22. 1. 2014 19:37 6
Reklama

Každým novým měsícem nás Sony utvrzuje v přesvědčení, že PlayStation Plus se sakramentsky vyplatí. Nebude tomu jinak ani v nejkratším měsíci v roce, na své si přijdou vlastníci všech tří současných konzolí PlayStation.

Že se na PlayStation 4 objeví Outlast jsme vás několikrát informovali, tudíž jen zmíníme, že pokud jste hororovou hru ještě nehráli, podívejte se na náš Let's Play a rozhodněte se, zda si troufáte na strašidelný ústav na next-genu. Zajímavostí je, že Saudská Arabie, Katar, Kuvajt, Spojené arabské emiráty a Turecko dostanou na PS4 jinou hru... Důvody si můžeme pouze představit.

PlayStation 3 však nezůstává pozadu a v únorů svým plusařům zdarma nabídne tmavou akci z Moskvy, Metro: Last Light a jednu z nejlepších her loňského roku, BioShock Infinite. Ať už se rozhodnete prozkoumávat podzemní tunely nebo město v oblacích (anebo obojí), čekají na vás hodiny kvalitní zábavy.

Nabídka her pro PS Vitu potěší nejspíše všechny hráče, v nichž dřímá armádní generál nebo závodní jezdec. Vedle historické mlátičky Dynasty Warriors Next budou v nabídce i akrádové závody v autíčkách ModNation Racers: Road Trip.

Nezapomeňte, že máte do 29. ledna čas na to, abyste si na PS3 stáhli současné hry - DmC Devil May Cry, Remember Me, Soul Sacrifice, a další. Nabídka na PS4 se vymění až 5. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama