Nový Thief pouze pro dospělé publikum
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Thief pouze pro dospělé publikum

Nový Thief pouze pro dospělé publikum

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 1. 2014 19:06 5
Reklama

Thief 4 přeci jen možná nebude úplně hrou pro nejmenší a nakonec třeba i nepůjde o tu tolik obávanou odlehčenou zábavu. Ratingová agentura ESRB zveřejnila registraci titulu ke zhodnocení a z té vyplývá, že se Thief 4 uchází o mety nejvyšší – hry určené pouze pro dospělé.

Přinejmenším Xbox One a PlayStation 4 verze se může pyšnit příznaky násilná a krvavá (nepřekvapí), sprostá (stále se držíme při zemi), nakonec se však ale hra prezentuje i jako titul vyobrazující nahotu i sexuálně laděný obsah, tedy něco, na co dnes nejsme až tolik zvyklí.

Co se toho posledního týče, tak snad příliš nezaspoilerujeme, když vám prozradíme, že v jedné z misí se podíváme i do bordelu. V tom na nás údajně čekají spoře oděné lepé děvy pyšnící se bujným a především nijak nezahaleným poprsím. Zpráva jako z bulváru, ale zapomeňte na chvíli na takovouto bulvární senzaci a pojďte s námi spíše zapřemýšlet nad tím, kdy jsme měli možnost ve hře vidět obsah viditelně a citelně nezkrocený a nezcenzurovaný? Jistě nám dáte za pravdu, že občas je trocha té nahoty pro vyprávění přeci jen vhodná – zavzpomínejte s námi například na jedinečný Fahrenheit. Ten byl, jen tak mimochodem, ve spojených státech radikálně zcenzurován a vydán pod jménem Indigo Prophecy.

Zkrátka a dobře, jsou věci, které nám ve hrách stále ještě „chybí“, ale dříve či později tento stud jistě překročíme. A kdoví, třeba právě další Thief by mohl být tou obnaženou vlaštovkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama