Killzone: Shadow Fall pokořil 2 miliony
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Killzone: Shadow Fall pokořil 2 miliony

Killzone: Shadow Fall pokořil 2 miliony

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 1. 2014 12:55 1
Reklama

Poslední díl série Killzone, který vyšel na podzim s podtitulem Shadow Fall, a to exkluzivně pro konzoli PlayStation 4, zaznamenal komerční úspěch. Ve studiu Guerrilla Games i v Sony tak mohou být spokojeni.

„Celosvětově jsme prodali 2,1 milionů kusů PS4 exkluzivity Killzone Shadow Fall! Děkujeme za podporu,“ oznámil PlayStation na svém oficiálním evropském účtu na Twitteru. Více než dva miliony prodaných kopií napříč klasickou i digitální distribucí znamenají, že si hru pořídila téměř polovina majitelů PlayStation 4. Zatím poslední údaje totiž hovoří o tom, že se do 28. prosince loňského roku prodalo 4,2 milionů těchto konzolí.

„Tento titul plně potvrzuje kreativitu nizozemského vývojářského týmu Guerrilla Games a je skvělým znázorněním toho, co Sony může nabídnout. Momentálně připravujeme více než 30 her, mezi nimiž nechybí Driveclub, inFAMOUS Second Son nebo The Order: 1886,“ uvedl Shuhei Yoshida, prezident Sony Computer Entertainment Worldwide Studios a upozornil, že bude brzy oznámeno datum vydání multiplayerového rozšíření pro Killzone: Shadow Fall. Fanoušci se dále mohou těšit na dvě bezplatné multiplayerové mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama