Next Car Game vydělalo milion
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Next Car Game vydělalo milion

Next Car Game vydělalo milion

Ondřej Švára

Ondřej Švára

31. 1. 2014 07:52 8
Reklama

Koncem listopadu jsme vás informovali, že autoři Flatoutu propadli ve své kickstarterové kampani pro nové destrukční závody Next Car Game. Hned potom si však dali za úkol získat peníze z jiných zdrojů a vida, zadařilo se. Aktuálně totiž Bugbear ohlásili, že vydělali jeden milion dolarů skrz Early Access.

Platforma Early Access znamená, že autorské studio nabídne svoji hru v nehotovém stavu k digitálnímu stažení za určitý poplatek. Překvapivě (vůči krachu na Kickstarteru) se našlo dost hráčů, kteří si Next Car Game pořídili a dali studiu vydělat nutné peníze na dokončení práce.  

Je to opravdu velký komerční paradox. Kickstarterová kampaň se vším marketingem, co k ní patří, neuspěla, ale na Steamu si hru, která ještě ani nemá oficiální název, našel dostatek platících hráčů. Možná že právě chybějící beta, kterou na Kickstarteru lidé nedostali k vyzkoušení, byla důvodem původně slabšího zájmu. Přitom hra se na Steamu prodává teprve od poloviny ledna! 

I přes překvapivý úspěch však zatím není známo, kdy Next Car Game vyjde. Bugbear totiž obešlo spoustu herních vydavatelů, ale všichni řekli to samé: pro tuhle hru není na trhu místo! Co si myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama