Betaverze Destiny odstartuje až v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Betaverze Destiny odstartuje až v létě

Betaverze Destiny odstartuje až v létě

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 2. 2014 12:31
Reklama

Plánovaná betaverze střílečky Destiny by měla odstartovat někdy v létě letošního roku, oproti původnímu plánu tak nabrala zpoždění. Ve zprávě pro investory to oznámil šéf Activisionu Publishing Eric Hirshberg, který má s perzistentním online světem velké plány.

„Věříme, že by akce Destiny mohla být naší třetí miliardovou IP a pracujeme na tom, aby šlo o vůbec největší start nové značky v historii herního průmyslu. Hra by měla získat rekordní počet předobjednávek pro novou značku,“ prohlásil Hirshberg, jenž dnes také zveřejnil, kdo připravuje letošní díl Call of Duty.

Střílečka Destiny, kterou má na svědomí studio Bungie, se na trh dostane před dalším CoD. „Veřejnou betu Destiny plánujeme spustit v létě a finální verze by měla být uvedena 9. září. Těšíme se, že budeme moci herní svět rozšiřovat i v nadcházejících letech. V dalších měsících toho budeme hodně ukazovat,“ slíbil Hirshberg a my jen připomínáme, že Destiny budou nejdříve testovat majitelé konzolí Sony. Stačí si hru předobjednat u vybraných prodejců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama