Watch_Dogs až v druhém čtvrtletí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch_Dogs až v druhém čtvrtletí

Watch_Dogs až v druhém čtvrtletí

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 2. 2014 18:40 3
Reklama

Nejnovější informace ohledně očekávaného data vydání open-worldové hackerské akční hry Watch_Dogs poukazují na první čtvrtletí fiskálního roku 2014-2015, tedy mezi dubnem a červnem. CEO Ubisoftu Yves Guillemot dnes oznámil, že bližší určení data se dozvíme už brzy.

Watch_Dogs měli původně vyjít již na podzim minulého roku, ale hra byla posunuta na jaro 2014. Spekulovalo se, zda to tak bylo kvůli vydání Assassin's Creed IV, se kterým Watch_Dogs sdílí žánr, ale postupně se začaly objevovat zvěsti, že hra zkrátka nebyla pro vydání připravena v uspokojivém stavu, což sám Ubisoft nakonec prakticky potvrdil.

"Jak jsme se blížili k datu vydání a všechny dílky skládačky do sebe začaly zapadávat, bylo nám jasné, že budeme potřebovat jěště čas navíc, abychom mohli doladit každý detail a nabídli tak opravdu výjimečný herní zážitek," řekla tehdy společnost.

Společně s čerstvými informacemi ohledně vydání Guillemot prohlásil, že Wii U verze hry bude, ale vyjde až po verzích pro ostatní platformy.

Vypadá to tak, že se tedy nepotvrdily spekulace internetových obchodů a lidé, kteří si od zahájení předprodeje slibovali dřívější přístup ke hře, budou muset ještě nějakou chvíli počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama