Dark Souls 2 dostává nízký rating
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Souls 2 dostává nízký rating

Dark Souls 2 dostává nízký rating

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 2. 2014 15:04 6
Reklama

Temné a všemi křehkými herními periferiemi obávané RPG Dark Souls 2 obdrželo od ESRB rating, a překvapivě to není hezký pohled pro všechny fanoušky série. Hra totiž obdržela rating nižší, než původní Dark Souls a také než ještě předtím Demon’s Souls.

DS2 mají rating T, tedy hráči starších třinácti let včetně, předchozí tituly však měly rating M, tedy hráči titul určený hráčům od sedmnácti let. Bát se však údajně nemusíme – i přes tento rating bychom se měli dočkat sprostých slov v dialozích a souboje, ve kterých nebude o usekané hlavy, končetiny a tratoliště krve nouze. Kroutíte nyní hlavou stejně jako my? Ostatně, preview Petra Streckera mluví za vše.

Pokud je toto všechno pravda, tak se pravděpodobně můžeme vesele začít zamýšlet nad hodnocením ESRB jako takovým – samotní FROM software totiž slibují zážitek zaměřený na stejné publikum jako dříve. Kde je tedy ten zakopaný pes? Nebo má někdo natolik zvrácený smysl pro humor, že chce, aby se nezletilí hráči potýkali se stále se opakujícím a frustrujícím zážitkem z herní smrti?

A už jen pro úplnost dodáváme, že Dark Souls 2 vyjdou na Xbox 360, PlayStation 3 a stolní počítače již brzy, a to 14. března!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama