GTA V chystá valentýnský speciál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA V chystá valentýnský speciál

GTA V chystá valentýnský speciál

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 2. 2014 18:12 1
Reklama

Valentýn se blíží, a pokud jako správní zástupci hráče z hlubin kobek bez oken a přístupu čerstvého vzduchu nemáte ze záhadných důvodů právo mít partnerku (či partnera), tak nezoufejte – Rockstar pro vás v rámci GTA Online připravuje něco skutečně speciálního.

Tím je speciální valentýnská akce s romantickým jménem The Valentine’s Day Masacre. Event obsahuje novou zbraň i vůz, obojí stylizované do třicátých let, konkrétně kulomet nepřipomíná nic jiného, než slavný Tommy Gun. Dále se můžete těšit na novou výbavu šatníku, stylizovanou kam jinam, než do slavných dob mafiánů let dvacátých a třicátých.

GTA V chystá valentýnský speciál
i Zdroj: Hrej.cz

A konečně se nám také dostane rovnou desítky nových misí. Ty budou zahalené do romantického hávu. Veškerý tento obsah bude k dispozici počínaje tímto zamilovaným pátkem. Dostupný bude sice po omezenou dobu, pokud si jej ale stáhnete, jsou vám všechny tyto předměty k dispozici po zbytek vaší herní kariéry. Kompletní detaily můžete vidět na oficiálních stránkách Rockstaru. Tak co, jdete s námi lámat srdce?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama