Leaknutý seznam her pro PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Leaknutý seznam her pro PS4

Leaknutý seznam her pro PS4

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

19. 2. 2014 09:58
Reklama

Ashan Rasheed, jenž se s pravidelností stará o zákulisní informace z herního průmyslu díky svým zdrojům ve velkých studiích i v hlavních firmách, nyní přinesl seznam her, které Sony plánuje zveřejnit v následujících měsících a které bychom s největší pravděpodobností měli spatřit na červnové E3.

Na Drive Club se čeká prakticky od launche PlayStationu 4, takže to žádné velké překvapení není. I o virtuální helmě od Sony se nějakou chvíli mluví a nová hra od Sony Santa Monica, kteří stojí za opravdu velkými exkluzivními tituly pro japonskou konzoli (God of War, PixelJunk, Journey, The Order: 1886), by mohla z nové periferie vykřesat jedinečný zážitek.

Co je však překvapivé, je dvojí Uncharted 4. Nejde prý o chybu, je to tak záměrně. Mohlo by se jednat o podobný koncept, jako u MGS5 nebo hru pro dvě platformy? Na toto odhalení si budeme muset ještě nějaký čas počkat.

O tom, že Guerrilla Studios, tvůrci série Killzone, pracují na zbrusu nové IP se také nějaký čas ví, takže její odhalení se dalo očekávat. Co nám však dělá radost, je The Last Guardian, trochu zapomenutá hra od Team ICO, která byla ohlášena ještě před launchem PS3. Po letech spekulací o jejím konci ve vývojářském pekle je pekně titul vidět na seznamu, byť konec konců jde vlastně o nepodložené informace od anonymních zdrojů.

Nakonec Rasheed ještě tweetnul, že Gran Turismo 7 Prologue byl schválně na seznamu vynechán. Že by se se závodním titulem čekalo až na E3?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama