Nové obrázky z The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové obrázky z The Division

Nové obrázky z The Division

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 3. 2014 10:41 1
Reklama

Ubisoft je zatím na informace ohledně stále připravovaného 3rd person střílečko-RPG Tom Clancy's The Division poměrně skoupý. Kromě představení hry na minulém E3, novinky o stavu hry lezou z oficiálních kanálů jako z chlupaté deky.

Třeba nyní se objevily dva nové screenshoty ukazující sněhem poprášený New York, které dokazují, že hra zkrátka bude vypadat fantasticky.

První screenshot zachycuje přestřelku na střechách cihlových domů, druhý pak zobrazuje ono skvělé HUD, jak funkčně a elegantné překrývá objekty v herním světě a nabízí užitečné informace. Kéž bychom něco takového měli i my.

Poslední zprávy o The Division přišli z Q&A článku, ve kterém vývojáři odpovídali na otázky natěšených fanoušků. Tam jsme se dozvěděli, že vývojáři z Massive plánují vytvořit nejdetailnější a nejrealističtější herní New York City vůbec. Také potvrdili, že singleplayer a multiplayer coop a PvP bude ve hře plynule propojený a přecházet mezi módy by mělo jít s minimálním přerušením hraní.

A ačkoliv bylo Tom Clancy's The Division plánováno na vydání ještě tento rok, anonymní zdroj z Massive v lednu tvrdil, že jediné, co na hře je hotové, je její engine Snowdrop a že datum vydání 2014 je "k smíchu". Tak uvidíme, kdy se do Vánočního New Yorku nakonec podíváme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama