The Last of Us film je realitou!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Last of Us film je realitou!

The Last of Us film je realitou!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 3. 2014 20:11 2
Reklama

Překvapivá, ale o to příjemnější zpráva pro všechny příznivce The Last of Us přišla z filmové produkční společnosti Screen Gems - prezident Clint Culpepper oznámil, že se hodlají ujmout filmové adaptace jedné z nejlepších PS3 her - The Last of Us!

Zprávu na svém Twitteru rozšířil kreativní ředitel hry Neil Druckmann, který se rovněž postará o to, aby se z filmového The Last of Us nestal jen další příklad zpackaného herního filmu. Bude to on, kdo napíše scénář a společně s dalšími lidmi z Naughty Dog - Evanem Wellsem, Christophem Balestrou a Brucem Straleym - budou pečlivě dohlížet na natáčení jakožto další producenti.

Výše zmiňovaný prezident Screen Gems pak poznamenal, že ihned poté, co mu byla hra představena, nabyl přesvědčení o velmi širokém publiku, které by mohl film zaujmout a rozhodně se to netýká jen fanoušků hry. Vzhledem k tomu, jak ho celý projekt nadchnul, zalarmoval tým filmařů z Ghost House, kde je hlavní hvězdou režisér Sam Raimi a tým potřebný k rozhýbání filmové adaptace je na světě.

Informace o tom, kdy by se mohlo začít natáčet a hlavně, kdo si zahraje hlavní role Joela a Ellie (pokud se tedy Druckmann nerozhodne pro napsání vlastního příběhu, který by hru doprovázel), se snad dočkáme co nejdříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama