Proč byl Watch Dogs odložen?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč byl Watch Dogs odložen?

Proč byl Watch Dogs odložen?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 3. 2014 13:19
Reklama

Po včerejším oznámení data vydání Watch Dogs spadlo z vývojářů v Ubisoftu velké napětí. Hra totiž měla původně vyjít už loni v listopadu, nakonec ale čekáme půl roku déle a sami vývojáři cítí, že je potřeba uvést věci na pravou míru.

Krátce po včerejších událostech proto vydali oficiální vyjádření a slovy producenta Dominica Guaye nechali nahlédnout pod pokličku. "Původní datum jsme oznámili proto, že jsme doufali, že do té doby stihneme hru dokončit, a ne proto, že nám někdo řekl - vydáme to tehdy a tehdy kvůli financím, takže uřízněte kus hry a dokončete ji," řekl producent hry, pak ale přišly problémy.

Ve víře, že bude všechno v klidu dokončeno o Vánocích, připravili na loňské jaro kompletně hratelnou verzi a očekávali, že klasický proces testování a odstraňovaní chyb bez větších problémů stihnou za půl roku odbavit. "Je to víc času, než většina her skutečně potřebuje, protože jsme ale vytvářeli zcela novou značku a s tím spojený zážitek, do termínu jsme se nevešli," přiznává Guay a dále vysvětluje, že museli řešit velké dilema.

Hra totiž byla i s blížícím se koncem debugové fáze funkční, dala se hrát a Guay přiznává, že klidně mohli vydávat, když ale provedli další a další změny, ovlivnilo to spoustu věcí a časové nároky vzrůstaly.

Doufejme tedy, že čas navíc hře prospěje, vyskytují se totiž názory, že hra bude mít ve výsledku mnohem horší grafiku, než bylo původně slibováno. Alespoň tak působí včerejší trailer, který po srovnání se záběry z E3 opravdu působí hůře. Přitom na konzolích poběží hra ve FullHD, resp. 900p na Xbox One, pro PC verzi se nicméně počítá až se 4K rozlišením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama