Tomb Raider je již výdělečný
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tomb Raider je již výdělečný

Tomb Raider je již výdělečný

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 3. 2014 18:27 2
Reklama

Square Enix se konečně může pochlubit tím, že prodeje Tomb Raideru jsou tam, kde být původně měly. Týdny po zahájení prodeje posledního dobrodružství se cifra prodaných kopií hry zastavila nad hranicí tří milionů – což byl úspěch jistě úctyhodný.

Jenže ne pro Square Enix, ti nad něčím takovým mohli tak akorát zaplakat, neboť jejich odhady a přání ležely úplně někde jinde. Teď, prakticky rok po vydání hry, Lara oslovila již šest milionů zákazníků. Tedy, téměř – tato cifra by měla platit až na konci tohoto měsíce. A teprve tímto úspěchem Lara předčí to, kde ji vedení společnosti původně čekalo. A především je již konečně rentabilní, o čemž jsme nejenom my dříve dost pochybovali.

Velkou měrou se na tom jistě podepsalo i vydání graficky notně vylepšené edice pro konzole nové generace, jež vyšla v lednu. Darrell Gallagher ze Square Enixu na oficiálním blogu hry vedle oznámení této cifry také sdělil hráčům a fanouškům fakt, že poslední Tomb Raider je na nejlepší cestě stát se nejvýdělečnějším titulem série.

Gratulujeme k úspěchu a těšíme se, kdy zase Laru spatříme v akci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama