Mafia 3 se může odehrávat na jihu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia 3 se může odehrávat na jihu

Mafia 3 se může odehrávat na jihu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 3. 2014 11:11 9
Reklama

V minulosti jsme vás již informovali o tom, že vývoj třetí Mafie je s největší pravděpodobností nejen přesunut do spojených států, ale že také rovněž nejspíše došlo k jeho celkovému restartu.

Nyní však přinášíme spekulace a dohady, které nám mohou našeptat směr, jakým se vývoj očekávaného titulu ubírá. Tedy pokud vůbec. Take-Two totiž hledá herce, kteří svými obličeji, pohybem i hlasem zaštítí podobu budoucích postav v dosud neoznámené hře. Řeč je o postavách jménem Tony, Franklin a Mickey. Všichni se narodili ve dvacátých až třicátých letech minulého století v Louisianě, v jižní Americe. Franklin je smíšené rasy, druzí dva pochází z rodin italských přistěhovalců. A všichni mají rádi peníze a nemají příliš zábran ve způsobech, jak je získat. Rádi naopak nemají konformitu společnosti a pravidla. Docela ideální konstelace kamarádíčků pro nějaký ten mafiánský příběh, co říkáte?

Zatím však můžeme pouze spekulovat a vyhlížet informace o tom, copak je ten tajemný titul vyvíjený v kalifornském Novatu. My bychom však každopádně uvítali, pokud by se skutečně jednalo o třetí Mafii. Ta by mohla být zasazená například do New Orleans, jež má svojí specifickou atmosféru i kulturu.

Co vy na to?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama