Rozsáhlé spekulace o Mirror's Edge 2
i Zdroj: EA
Novinka Rozsáhlé spekulace o Mirror's Edge 2

Rozsáhlé spekulace o Mirror's Edge 2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 3. 2014 15:57 2
Reklama

Redaktoři webu Rocket Chainsaw před krátkou chvílí vydali prohlášení, že měli možnost vidět videa z vyvíjeného pokračování parkourové akce Mirror's Edge a přináší zajímavé detaily ohledně hratelnosti i případného data vydání. EA samozřejmě žádné podobné spekulace nechce komentovat, chvíli ale pojďme předstírta, že informacím věříme. Přinejmenším v uších fanoušků musí znít jako rajská hudba.

V první řadě upozorňuje Rocket Chainsaw na skutčnost, že známý teaser trailer nebyl předrenderovaný a vše se skutečně vypočítávalo živě. Odkazují se na již zmiňovaný video materiál, který vypadá identicky jak po stránce grafiky, tak ve smyslu herních mechanismů.

Vzhledem k tomu, že DICE údajně tlačí Mirror's Edge 2 k co největší otevřenosti, dočkáme se zpracování celého města, ve kterém budeme moci svobodně pobíhat a plnit dané úkoly. Počítá se rovněž s multiplayerem, a to v obou formách - kooperativní i kompetitivní. Hráči si budou moci zvolit, na jaké úrovni chtějí interagovat s ostatními hráči a svobodně vstupovat i vystupovat z multiplayeru podle vlastního uvážení.

Původní hra se v rámci soubojového systému držela zpátky, což se v Mirror's Edge 2 s největší pravděpodobností nezmění. Na scéně se sice objeví celá řada nových nepřátel, včetně konkurentních běžců, ale Faith nebude mít zbraň, takž se bude muset opět spolehnout na rychlé nohy a tvrdé výpady pěstmi. I z toho důvodu došlo na prohloubení možností soubojů, takže se dočkáme krátkých komb a dojde údajně i na 3rd person kameru v dokončovacích sekvencích.

Bez ohledu na detaily o soubojovém systému ale platí, že chtějí v DICE vytvořit hru, která bude rychlá, plynulá a přinutí vás k ovládnutí parkourových prvků. Vývojáři se v tomto směru často vraceli k připomínkám a poznámkám od hráčů prvního dílu a chtěli z nich vycházet ve smyslu co nejkvalitnější a originální zábavy. Bohužel, tohle všechno by mělo doputovat na PC, PS4 a Xbox One až za dva roky. Ano, zatím se mluví o roce 2016, takže nezbývá nic jiného, než doufat, že v tomto bodě se spekulace nepotvrdí a Faith přiběhne dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama