Trials Fusion se na PC o týden zpozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trials Fusion se na PC o týden zpozdí

Trials Fusion se na PC o týden zpozdí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 3. 2014 16:55
Reklama

Pokud sledujete sérii Trials, máme pro vás dvě zprávy přímo od Ubisoftu. Jedna z nich je příjemná, druhá už méně. Začněme tou horší informací – Trials Fusion vyjde na PC se zpožděním.

Na konzole PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One motorkářské šílenství dorazí 16. dubna, což dá závodníkům na těchto platformách týdenní náskok - PCčkáři se nakonec dočkají až 24. dubna. Zpoždění by ale mohla vykompenzovat uzavřená beta verze pro PC, kterou Ubisoft spustil dnes.

Každý týden bety v ní má být dostupný trochu odlišný obsah, v první fázi je k dispozici 14 tratí a dvě blíže nespecifikované skill games. Betatestu se budou moci zúčastnit všichni hráči, kteří si hru předobjednali pomocí digitální distribuční služby Uplay nebo u jiných vybraných digitálních prodejců.

Trials Fusion přinese klasickou hratelnost série obohacenou o kvalitnější zpracování futuristického herního světa a spoustu nových motorek, které budou schopné provádět triky pomocí technologie FMX Physics Tricks. Podle dojmů zahraničních novinářů hra vypadá velmi nadějně, a tak se na ni můžete těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama