Další screenshoty z The Division
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další screenshoty z The Division

Další screenshoty z The Division

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 3. 2014 14:10 6
Reklama

V souvislosti s představením enginu Snowdrop, na kterém poběží taktická 3rd person akce The Division, vzrostla frekvence zveřejňování obrazového materiálu. Dnes pro vás máme nové screenshoty, které slibují, když už nic jiného, alespoň perfektní podívanou.

Pokud trochu tápete a nevíte, o čem přesně The Division bude, pak vám sada obrázků trochu napoví - bída a zmar na pozadí ještě donedávna fungující globální společnosti. Ulice zdecimovaného amerického velkoměsta zachvátil chaos, aby se zvrácenou tváří podtrhnul křehkost základů moderního života. Stačí jeden zákřený virus a po pár dnech už najednou nemáte koho vítat doma, nebo na koho v práci nadávat.

Hrozbě se přitom může postavit jen skupina The Division, která má za úkol bojovat proti nákaze a pokud možno ji i vyhubit. Doufejme tedy, že Ubisoft dostojí své pověsti a hru s otevřeným světem zvládne se stejnou noblesou, jako dokazuje u Assassin's Creed. Pohled na hru určitě potěší každého, komu nejsou moderní kulisy proti srsti, a pokud k nim přidáme i kvalitní vyprávění jinak vcelku otřepaného příběhu, mohlo by to klapnout.

The Division vyjde na konci roku 2014 pro počítače a současnou i předchozí generaci konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama