Diablo 3 zřejmě míří i na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo 3 zřejmě míří i na Xbox One

Diablo 3 zřejmě míří i na Xbox One

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

24. 3. 2014 16:25 7
Reklama

Zástupci Blizzardu potvrdili, že vedle připravované PS4 verzi Diabla III pracují také na Xbox One verzi. Hned v zápětí ale dodali, že v tuto chvíli nemohou potvrdit, zda se Xboxová verze kdy dočká vydání, což zní přinejmenším hodně podezřele. Pokud byste za tím ale chtěli hledat nějaké konspirace, pravděpodobně budete zklamaní - problém je pouze v tom, jak se rozhodne Microsoft, a zda obě strany přistoupí na podmínky případné smlouvy.

Vedoucí producent Alex Mayberry následně prozradil, že vývoj Xbox One verze jel od začátku souběžně s verzí pro čtvrtý PlayStation, což je samozřejmě jen zefektivnění celého procesu a logický krok ze strany vývojářů. To samo o sobě naznačuje také nízkou míru rizika, se kterou do zatím neschválené Xbox verze šli a je tudíž velmi pravděpodobné, že je celý problém jen otázkou formalit. To samé se ostatně dělo také v případě X360, která čekala na schválení v době, kdy už bylo vydání potvrzené pro konkurenční PS3.

Na dotaz, kdy bychom se next-genové, neboli Ultimate Evil edice mohli dočkat, pak Mayberry odpověděl optimisticky a slibuje, že je hra v podstatě za rohem. Argumentuje tím, že konzolový tým pracoval na vývoji datadisku Reaper of Souls, jenž bude součástí zmiňované Ultimate edice, souběžně s PC týmem, takže žádné průtahy nenanastaly a vše jde podle plánu.

Zmínkou o Reaper of Souls pak musíme připomenout zítřejší zahájení prodeje a logicky i následnou recenzi od naší redakce spojenou s tradičním hodinovým hraním ve vysílání HrejTV!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama