Watch Dogs bude pro každého unikátní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs bude pro každého unikátní

Watch Dogs bude pro každého unikátní

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 3. 2014 14:36 1
Reklama

Ačkoliv se o městské akci Watch Dogs nemluví v poslední době zrovna pozitivně, vývojáři na sebe neustále strhávají pozornost a vrší na předchozí sliby další. O jeden z nich se nepřímo postaral Alexandre Forest-Boucher, produktový manažer, který mluví o věci, kterou jsme už slyšeli stokrát a nikdy to nebyla tak docela pravda.

„Ve hře je tolik náhodných prvků, spoustu věcí, které se mohou stát a určitě se stanou. Dva hráči nebudou mít ze hry stejný zážitek. Hrál jsem hru opravdu HODNĚ a pořád mě něco nového překvapí,“ prohlašuje Boucher. Věřit bezmezně jeho tvrzení ale příliš nedoporučujeme, v záchvatu prvotního opojení pravděpodobně dojdeme všichni ke stejnému cíli, byť jeden překážku, obrazně řečeno, přeskočí a druhý ji obejde. Jistě, samozřejmě záleží na hře samotné, jak daleko každého z hráčů odvede od hlavní dějové linky, stále však zůstáváme vůči podobným řečem spíše skeptičtí.

Co by ale na druhou stranu dopadnout mohlo, je slibované a několikrát již odsunuté datum vydání. Nejnovější informace stále mluví o tom, že hra skutečně vyjde 27. května, což potvrzuje i Boucher: „Jsme ve finálním stádiu, což znamená odstraňování chyb a poslední odlaďování. Jednoduše řečeno, starám se o tom, abychom dělali dané věci ve správném pořadí. Musíme zajistit, aby naše zásahy nenarušily nic, co už je ve hře.“

Snad tedy bude půlrok vývoje navíc znát a hra nás nakonec překvapí i grafickým zpracováním, o jehož downgradu se v posledních týdnech psalo opravdu hojně. Stále totiž není jisté, z jaké fáze vývoje a jaké platformy poslední gameplay video pochází, což logicky vyvolává dohady a hráči začínají být nervózní. Vnímáte to podobně, anebo si koupíte Watch Dogs bez ohledu na prozatím ne příliš pozitivní ohlasy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama