Detaily o dalších updatech GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o dalších updatech GTA V

Detaily o dalších updatech GTA V

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 4. 2014 09:50 6
Reklama

Ačkoliv se už pátý díl Grand Theft Auto neobjevuje v titulcích zpráv tak často, lidé z Rockstaru na jeho postuném vývoji pořád pracují. Aby dostáli slibům, připravili výčet novinek a změn, které budou do online části hry postupně zařazovány od příštího týdne. A ano, budou mezi nimi i slibované kooperativní vloupačky!

V první řadě půjde o nástroj pro vytváření vlastních Capture misí, tedy svéráných variací na mód capture the flag, kdy se dvě po zuby ozbrojené bandy obvykle snaží udržet pod kontrolou vytipované auto. Sami si tedy budete moci určit vstupní podmínky, vybrat lokaci, zbraně i umístění vlajek a následně i nabídnout svůj výtvor ostatním skrze Social Club. Vývojáři se navíc zavazují k tomu, že budou jednotlivé mise posuzovat a ty nejlepší pak posunou v matchmakingovém systému vzhůru jako mise ověřené Rockstarem.

Dále se můžete těšit na zvýšení životní úrovně vaší postavy, podpořené možností zakoupit si zcela nové luxusní apartmány, případně vlastnit hned dva najednou včetně garáží. To dosud nebylo možné, ale hráči chtěli mít podobnou možnost zejména kvůli tomu, jak je Los Santos rozlehlé. K novému bytu si pak budete moci zakoupit nové oblečení, zbraně a samozřejmě i vozidla včetně Pegassi Zentorno alias Pagani Zonda. Protože z tohohle přívalu drahých hraček by jeden určitě i zblbnul, přidají vývojáři i nový atribut všech hráčů - mentální zdraví - které vyhodnocuje chování ostatních hráčů ve vaší hře a dá vám v případě nutnosti dostatek indicií k tomu, abyste se radši dalším samozvaným Trevorům klidili z cesty.

Pokud se vám to všechno zdá jako dostatečná porce vylepšení, to nejlepší vás teprve čeká. Jak už jsme naznačili v úvodu, vývojáři konečně zapracovali na tom, abychom si mohli zahrát propracované vloupačky i v multiplayeru a během jara je do hry přidají. Zatím sice nemáme informace o tom, kolik postupů budeme moci u jednotlivých misí zvolit, ale už jen ten pocit, že si budeme moci s přáteli zahrát to nejlepší, co nabízel singleplayer, je zkrátka skvělý. Co víc, takhle podstatný update si možná znovu řekne o otevření pandořiny skříňky...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama