Beta Dooma pouze pro next-gen a PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Dooma pouze pro next-gen a PC

Beta Dooma pouze pro next-gen a PC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 4. 2014 19:39
Reklama

O čtvrtém dílu slavné akční série Doom jsme dlouho neslyšeli, Bethesda na něm ale se studiem id Software zřejmě potají pilně pracuje. Dnes dokonce oznámila, kdo se bude moci dostat do betaverze chystané pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Beta Dooma se dostane do rukou hráčům, kteří si předobjednají akci Wolfenstein: The New Order vycházející už 23, května. „Betaverze Dooma souvisí s platformou, pro kterou si objednáte Wolfensteina. Pokud si jej koupíte na Xbox 360 nebo Xbox One, dostanete pozvánku pro betu Dooma na Xboxu One Doom. Pakliže si Wolfa pořídíte na PS3 či PS4, získáte přístup do Dooma na PS4,“ uvedla Bethesda na speciálních stránkách.

Zde také odhalila, že beta na Xboxu One bude vyžadovat Xbox Live Gold účet, zatímco PS4 beta nebude vyžadovat předplatné služby PlayStation Plus. Přístupu by se měli dočkat jak majitelé klasické kopie Wolfa, tak vlastníci digitální verze.

Fakt, že přístup do betaverze bude umožněn pouze na next-gen konzolích a na PC může znamenat, že nový Doom vyjde jen pro tyto konzole. Tuto zprávu však zatím potvrdit nemůžeme, o hře totiž nemáme žádné novinky od loňské informace o tom, že Bethesda musela zahodit dřívější verzi hry a vývoj restartovat.

Dočkáme se nových zpráv v červnu na E3, nebo snad ještě dříve?

Beta Dooma pouze pro next-gen a PC
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama