Jóšida zkouší PS4 přehrávač hudby
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jóšida zkouší PS4 přehrávač hudby

Jóšida zkouší PS4 přehrávač hudby

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 4. 2014 14:36 1
Reklama

Herní insider s přezdívkou Tidux, který se specializuje na novinky a spekulace ohledně konzole PlayStation, už několikrát uvedl na svém Twitteru zprávu, že se PS4 brzy dočká hudebního přehrávače s podporpou MP3. Tidux tvrdí, že plánovaný update firmwaru na verzi 1.7 s sebou přinese hned několik dosud neoznámených prvků a ve světle dnešních informací se zdá, že přinejmenším s hudbou se opět trefil.

Během soboty totiž Šúhej Jošida, prezident celosvětových studií Sony, zkoušel na své PS4 aplikaci nazvanou Music Player Demo, což odhalili lidé, které jsou na jeho seznamu přátel. Obyčejně bývají aplikace ve vývoji pro ostatní neviditelné, v tomto případě ale někdo (záměrně?) zapomněl funkci zapnout a skrze sdílení víme, že se něco pravděpodobně chystá.

Únik této informace ale nakonec nemá spojitost pouze s hudebním přehrávačem, ale také s blížícím se betatestem Destiny, o kterém se rovněž spekuluje. Mezi položkami poslední Jošidovy aktivity je totiž i Bungie Internal Beta EN, což pokuazuje na prbíhající uzavřený betatest zmiňované hry a zahájení druhé, tedy veřejné fáze.

Jóšida zkouší PS4 přehrávač hudby
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama