Final Fantasy XV aktualizuje stránky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy XV aktualizuje stránky

Final Fantasy XV aktualizuje stránky

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 4. 2014 12:16
Reklama

Update XOne a PS4 stránek dlouho očekávaného JRPG Final Fantasy XV společně přibližuje způsoby, jakými se v Noctisově kůži popereme s nepřáteli. Normálně se nesetkáváme s rozdílnými informacemi na stránkách věnovaným jiným platformám, ale při porovnání obou set detailů dostáváme poměrně zajímavý pohled na bojový systém připravované hry.

Stránka věnovaná Xbox One verzi říká následující:

  • Final Fantasy XV obsahuje vysoce akční systém, se kterým jste se v sérii ještě nesetkali. Díky využívání možností konzolí nové generace se postavy mohou volně pohybovat po celé obrazovce. K tomu navíc byl vylepšen skupinový bojový systém, který vám umožňuje si skupinovou bitvu užít pomocí strategického přepínání mezi postavami.
  • Jako královský dědic země Lucis, která vlastní poslední krystal na světě, hlavní hrdina Noctis a jeho přátelé se náhle ocitnou ve válce.

PlayStation 4 stránka se více soustředí na bojový systém:

  • Bitvy ve Final Fantasy XV se od předchozích her velice změnily, neboť je titul koncipován jako akční hra. FF XV hladce přechází z průzkumu do bitvy a bojová situace se rychle mění.
  • Také je možné bojovat nejen jako Noctis, ale také přepínat mezi dalšími postavami. Dále je možné provádět kombinace útoků s vašimi společníky a vychnutnat si dynamický efekt.
  • Noctis si může vybrat z mnoha různých zbraní a může se rychle pohybovat po aréně útočením na nepřátele ve stylové akci.
  • S příšerami můžete bojovat ve spolupráci s přáteli. Možnost boje s jedinečnými společníky je důležitý prvek hry.

Square Enix dříve sliboval, že se o Final Fantasy XV dozvíme více na E3, a informace z obou stránek by neměly překvapit nikoho, který viděl onen dávný trailer ze hry. I tak se tešíme, co červnová výstava přinese ohledně hry nového a hlavně si po dlouhých letech čekání přejeme, aby FF XV už vyšlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama