Proč Destiny nedorazí také na PC?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč Destiny nedorazí také na PC?

Proč Destiny nedorazí také na PC?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 4. 2014 07:48 8
Reklama

Pokud vlastníte nabušený herní počítač a konzolemi pohrdáte, tak pro vás mám méně šťastnou zprávu, než jakou jsme vám přinesli ráno ohledně Garden Warfare. Řeč je o Destiny od studia Bungie – PC verze zatím v plánu zkrátka není a zřejmě jen tak nebude.

O důvodech studio mlčí. Pete Parsons v rozhovoru pro Eurogamer tvrdí, že to zkrátka není tak jednoduché, jak by si vývojáři sami rádi představovali. Pete do budoucna nevylučuje existenci PC verze, dodává však, že i přes obrovskou kapacitu studia (na Destiny pracuje údajně až 500 lidí) se nechtějí pouštět do další platformy současně. Na to je prý Destiny až příliš ambiciózním projektem a snadno by tak mohlo dojít k průšvihu.

Zajímavá je rovněž také informace, že vedoucí platformou titulu je PlayStation 4 – Bungie tak oficiálně upřednostňuje konzole od Sony na úkor těch od Microsoftu (což jsme mohli vytušit i z předešlých prezentací hry). A to je po těch letech strávených se značkou Halo vcelku překvapivá změna.

Více vám o Destiny povím již během června – autoři totiž slibují, že přivezou hratelnou verzi na nadcházející E3 2014. Plná verze pak vyjde již 9. září, a to na současné dvě generace konzolí od Sony i Microsoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama