Čtyři vybrané Capture mise v GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čtyři vybrané Capture mise v GTA V

Čtyři vybrané Capture mise v GTA V

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 4. 2014 11:55
Reklama

Čtyři výherci soutěže ve tvorbě multiplayerových Capture misí do GTA Online budou mít své mapy doporučené samotným Rockstarem. Získanou prestiž Rockstar výhercům osladil jedním milionem v herní měně a exkluzivní poznávací značkou CAPTURE. Podívejte se na přehled čtyřech misí, které se Rockstaru líbily nejvíce:

CONTEND: CORRUPT COPS od uživatele JuzSlayin

Dva policejní sbory se utkají v závodu o sbalení balíčku drog pro "policejní účely". Drogy však hlídá početný gang fialově oděných borců a navíc se k nim nejprve oba týmy musejí dostat po silnici podél pláže Procopio.

GTA: THAT'S MY RHINO od uživatele RikkiVercetti

V této misi se týmy v tryskáčích pustí do pronásledování jednoho tanku, který je strážen ozbrojenými žoldáky. Oba týmy začínají na opačných koncích ostrova a střetnou se nad solným jezerem Alamo Sea.

GTA: PAYBACK TIME od uživatele MaximilianR18

Spíše než ostatní hráči vás v této misi pozlobí AI strážci vodních kanálů ve Vespucci Canals. Oba týmy vyrazí na vlastních BMX pro rozdílná vozidla, ale i tak mapa nabízí dostatek možností, aby kanály tekla krev hráčů.

CONTEND: ADVENTURE TEAM od uživatele Organlegger

Tento závod vás pošle na vrch Mount Chiliad, odkud pak s padákem seskočíte na místo s Capture autem. Šikovný tým si pak zajistí snažší přesun pomocí helikoptéry.

Kromě odměn ve hře budou všichni výherci mít možnost své mapy představit a zahrát s lidmi z Rockstar v dalších živých vysílání Rockstar Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama