Bližší pohled na herní módy v Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bližší pohled na herní módy v Destiny

Bližší pohled na herní módy v Destiny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

5. 5. 2014 16:33
Reklama

Jak se blížíme k červnové výstavě E3, dozvídáme se více a více nových informací ohledně připravované sci-fi fantasy MMO střílečky Destiny. Nejnovější ždibet detailů přibližuje výběr herních módů, které s Destiny v září přijdou na naše konzole.

Pomocí herního navigačního systému Director si budeme moci vybrat z nabídky módů hry a mezi nimi dle libosti přecházet. Základní mód Patrol nabídne standardní způsob hry v otevřeném světě, ve kterém můžete prozkoumávat prostředí, likvidovat nepřátele a potkávat se s cizími hráči.

Mód Bounty je prakticky tradiční MMO raid, ve kterým s kamarády či guildou vyběhnete do uzavřeného prostředí a vykosíte všechno, co se hýbe. V Bounty módech hráči naleznou nejlepší zbraně a výzbroj.

Strike nabídne kooperativní mise s průběžným vývojem, které by se měly líbit hráčům, kteří mají na hru jen chvíli času. V týmu třech hráčů by se Strike mise měly dokončit během půl hodiny.

Nakonec Destiny nabídne PvP ve formě módu Faction Wars. Ten by měl být přístupný až po několika hodinách hraní, ale krvechtiví hráči by si v něm měli přijít na své v bitvách několika skupin.

Připomínáme, že Destiny se objeví pouze na konzolích Sony a Xbox už 9. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama