Chystá se druhý díl The Last of Us?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se druhý díl The Last of Us?

Chystá se druhý díl The Last of Us?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

5. 5. 2014 07:52 3
Reklama

The Last of Us se dočkalo nebývalého úspěchu, v těchto chvílích vzniká verze pro PlayStation 4 a vývojáři z Naughty Dog působí, že by rádi nechali hráče celý tenhle skvostný zážitek patřičně vychutnat. Je však možné, že by se už nyní pracovalo na pokračování? Polský grafik, Marek Okon, který pracoval na prvním dílu, poslal na svůj facebookový profil artwork již poněkud starší Ellie, kterou už Joel naučil hrát na kytaru.

Obrázek vyvolal velké pozdvižení a do značné míry tomu pomohl i popisek - Nechte mě vám něco naznačit... Už se to blíží. Okon později rozvedl svoji myšlenku a doplnil, že se to The Last of Us 2 týká jen možná, a že je všechno zatím ještě přísně tajné. Každopádně se ale podle jeho slov jedná pouze o fan art a nic jiného.

Na druhou stranu se ale může zdát podezřelé, že cosi o prototypech a návrzích nové hry napsal na svůj Twitter Bruce Straley, který dohlížel na vývoj prvního dílu. Po zhlédnutí prototypu a následné debatě naznačil, že to bude něco úžasného, nikdo nám však v tuto chvíli neřekne, o co se jedná. Nezbývá tedy nic jiného, než čekat do června, E3 začíná už za měsíc!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama