Destiny bude zatím nejdražší hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny bude zatím nejdražší hrou

Destiny bude zatím nejdražší hrou

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 5. 2014 10:03 3
Reklama

Activision to s Destiny myslí zcela vážně, potvrzují to informace o plánované investici vydavatele. Activision totiž plánuje do startu této značky nalít rovnou půl miliardy dolarů. Slušná pálka, co říkáte?

Bobby Kotick se touto sumou pochlubil na konferenci v Los Angeles, podotkl však, že tato částka obsahuje také výdaje na marketing a další s vývojem nepřímo spojené výdaje, včetně investic do nové IP. Pro srovnání, GTA V stálo zhruba polovinu této sumy, bez debat se tak můžeme o rekordmanovi a zatím nejdražším titulu vůbec.

A z toho zákonitě vyplývá jediné – Destiny tu s námi bude dlouhé roky – a zřejmě se tak potvrzují plány, že tato série se s námi má táhnout přinejmenším jednu dekádu. Activision tedy zřejmě bude tuto sérii ždímat minimálně podobným způsobem, jako se to děje například u Call of Duty. Máte radost? My jsme z toho přinejmenším rozpačití, nic to však nemění na faktu, že se na Destiny velmi těšíme!

A aby toho nebylo málo, můžeme se při této příležitosti také podívat na nové vývojářské video navazující na včerejší informace. To se zaměřuje na vybavení hráče, lootování, celkový arzenál hry a možnost přizpůsobení si zážitku právě za pomocí výbavy hráče. Sledujte a sdílejte své pocity a dojmy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama