Fan-art Ellie z The Last of Us je hotov
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fan-art Ellie z The Last of Us je hotov

Fan-art Ellie z The Last of Us je hotov

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 5. 2014 23:25 3
Reklama

V pondělí jsme vám přinesli zprávu, která nepotvrzovala, ale ani nevyvracela započaté práce na druhém dílu The Last of Us od vývojářů z Naughty Dog. Hybatelem spekulací byl obrázek o trochu starší hlavní hrdinky - Ellie - než jak jsme ji mohli vidět v prvním dílu. Později se sice autor obrázku, Marek Okon, přiznal, že jde pouze o fan-art, ale celá záležitost má pěknou dohru i vzhledem k tomu, že Okon ve skutečnosti pracoval na vývoji hry.

Nicméně, po několika dnech práce je obrázek dokončen a vlastně vám nic nebrání v tom, abyste si jím například zkrášlili plochu svého počítače. K tomu všemu pak Okon přidal ještě krátký příběh a zprávu, jak fan-art vznikal. Přikládáme ji nezkrácenou.

Slýchávali jsme tyto příběhy po mnoho let. Pohádky o dívce, která tam venku čelí všemu šílenství. Věděli jsme však, že tyto příběhy jsou pouze nevyslovená přání, pohádky vyprávěné u večerních ohňů. Uvěřit jim byl odraz mé zoufalosti, potřeboval jsem tu dívku najít.

Vy, kdo jste následovali mou beznadějnou cestu, jste ji chtěli najít také. Někteří z vás za to zaplatili životem... Za mojí víru. Ale teď tu stojíme a našli jsme ji. Našli jsme naději.

Nemůžete být pravděpodobně úplně zdraví, když nakreslíte fan-art k projektu, na kterém jste ve stkuečnosti pracovali. Ale já myslím, že je to spíše pocta jedné z nejlepších her, jakou jsem kdy hrál, nežli fan-art. Snažil jsem si představit, jaká budoucnost čeká na Ellie a Joela a výsledkem je tento obraz - Ellie, starší o pár let a procvičující pár akordů, už dohání žena, která se nebude bít za najití léku a záchranu milovaných osob.

Pro jistotu, ještě jednou, jde pouze o moji představu, takž už nemluvte o tom, že je The Last of Us 2 potvrzeno, jde o velmi osobní kresbu.

I přes to, že jde tedy pouze o obrázek nakreslený člověkem, který se podepsal pod vývoj hry, sklidil poměrně hodně zájmu, a to i v řadách lidí z Naughty Dog. Sám Neil Druckmann napsal na svůj Twitter, že je Okonův počin neuvěřitelný a že by si to rozhodně zahrál. Nechme se tedy překvapit...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama