9 minut naučných záběrů z Watch Dogs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 9 minut naučných záběrů z Watch Dogs

9 minut naučných záběrů z Watch Dogs

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2014 17:22 2
Reklama

Watch Dogs se prezentují další ukázkou, tato je zaměřená ve své podstatě na vše, co hra nabízí. Video nese jméno 101 trailer, čímž se na západ od nás obvykle označuje základ jakéhokoli oboru. Někdy vědního, jindy jde o základy videohry, což je pochopitelně i náš příklad nyní a vy se tak s námi můžete podívat na to, co nás čeká a nemine 27. května ve virtuálním Chicagu na konzolích (zatím vyjma Wii U) a PC.

 Můžete se například vžít do role obrovského plechového pavouka a ničit vše okolo sebe.

Více jak devět minut záběrů ze hry představuje ve větším či menším detailu jednotlivé složky hry – centrální operační systém ovládající celé město i hackování do něj. Některé z postav, na které při svém putovní narazíte včetně živých hráčů – pár vteřin záběrů se tedy věnuje i samotnému multiplayeru a stranou nezůstane ani související aplikace pro vaše kapesní zařízení.

Autoři nevynechají ani pohyb po městě a spoustu jiných zajímavých detailů včetně možností upravovat si herní soundtrack nebo hrát v Chicagu zcela ujeté minihry zvané „digital trips“ – můžete se například vžít do role obrovského plechového pavouka a ničit vše okolo sebe. Zkrátka a dobře, tohle bude veliké. Sledujte a sdílejte s námi svůj názor!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama