Na které konzoli pojede Zaklínač lépe?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na které konzoli pojede Zaklínač lépe?

Na které konzoli pojede Zaklínač lépe?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2014 11:03 5
Reklama

Redaktor britského Eurogameru se vydal do studia CD Projekt RED, aby vyzpovídal autory očekávaného RPG Zaklínač 3: Divoký hon. S tvůrci mluvil mimo jiné o konzolových verzích nového Geraltova dobrodružství a konkrétně pak i o tom, na které asi poběží Zaklínač 3 lépe.

Marcin Iwinski, spoluzakladatel studia, naznačil, že by opět mohlo jít o trochu lepší situaci na straně Sony, jedním dechem však podotknul, že rozdíly budou nejspíše minimální a zanedbatelné. Zároveň také reagoval na současné dohadování o optimálním rozlišení hry. To je dle vývojářů mnohem spíše marketingovým trikem než zásadním prvkem hry. Což v současnosti samozřejmě mnohem více vyhovuje Sony, na jejíž konzoli řada multiplatformních titulů slibuje 1080p navzdory nižšímu rozlišení v případě Xbox One.

Iwinski taktéž slibuje využít unikátních ovládacích prvků obou konzolí – mluvíme například o dotykové ploše DualShocku 4 či technologii SmartGlass od Microsoftu. PC hráči však zkrátka nepřijdou – stále ještě platí a do únorového vydání se jistě nic nezmění na tom, že PC verze bude všem nadřazená a přinese zážitek nejbohatší a pochopitelně také technicky nejvyspělejší. Už aby to bylo!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama